Perfectionisme – een kwaliteit of een valkuil.

 

Waarom StevigZacht

Alles wat je doet, doe je goed, zo niet, perfect!!!

Je bent een geweldige moeder! Je hebt een flitsende baan! Je hebt een grote groep met vrienden en vriendinnen, waar je altijd voor klaar staat. Daarbij sport je ook nog eens veel om er goed uit te zien. 

Ben je daarin iemand die doorgaat tot er geen foutje of oneffenheid te bekennen is. Leg je de lat hoog voor jezelf en je omgeving.

Vervelend hè. Dat ongemakkelijke gevoel, die onrust in je lijf. Nooit klaar, nooit tevreden en steeds maar hoge verwachtingen van jezelf en je omgeving.

Herken je je in deze uitspraken:

  • Ik merk dat ik het steeds heel goed wil doen
  • Ik heb hoge verwachtingen van mezelf en ook van mijn omgeving
  • Ik denk altijd dat andere beter zijn dan ik
  • Ik wil altijd de beste zijn
  • Je voelt je schuldig, wanneer je iets niet hebt gedaan
  • Je denkt voor de ander

Wil je leren daar anders mee om te gaan?

Kom dan naar mijn workshop en krijg tips en handvatten.

 

 

Reviews

 

 

De waardes van StevigZacht

StevigZacht heeft mij enorm geholpen meer verdieping te krijgen in ons personeel.

Maarten Vers

HR Manager, ETECA

StevigZacht heeft mij enorm geholpen meer verdieping te krijgen in ons personeel.

Maarten Vers

HR Manager, ETECA

StevigZacht heeft mij enorm geholpen meer verdieping te krijgen in ons personeel.

Maarten Vers

HR Manager, ETECA

Bruggenbouwer

Ik ben de bruggenbouwer die mens en organisatie samen brengt. Ik herken de problematiek van werkgever en werknemer. Door die samen te brengen komen we tot een oplossing.We zetten de talenten van de medewerker centraal door in te zoomen op persoonlijke effectiviteit en zelfkennis.

Verbinden

Ik leg gemakkelijk contact en ben tactvol.  In gesprek span ik me in om jou te begrijpen, van elkaar te leren om samen verder te komen en houd rekening met jouw gevoeligheden, waardoor jij je gerespecteerd en gezien voelt. Ik heb het vermogen om herkenbaar te maken wat jou bezighoudt en in gesprek bespreekbaar te maken wat jij wilt dat aandacht krijgt. Ik luister wat jij zegt, ook tussen de woorden door.

Transparant

What you see is what you get!
Ik houd van duidelijkheid en eerlijkheid. Je weet waar je aan toe bent. Ik sta met beide benen op de grond. Door scherp te luisteren naar wat je zegt, door te vragen totdat ik ervaar dat het ook voor jou duidelijk is wat je wilt zeggen, maak je kleine stapjes en krijg je inzicht in jouw patronen.Soms help ik je met het verwoorden wat jij wilt zeggen, zodat het ook voor jou helder wordt. Dat kan confronterend zijn. maar steeds vanuit de gedachte dat jij daarmee verder komt!

Waarom StevigZacht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.