Persoonlijk ontwikkeltraject

Jij als regisseur van je eigen leven

Je heb net een burn-out achter de rug en wilt niet terugvallen in je oude patronen. Het hoge verantwoordelijkheidsgevoel, je perfectionisme en keuzestress blijven knagen. Dit heeft mogelijk weer een effect op je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Dit frustreert je en roept om aandacht.

Herken jij de signalen?

Stel jezelf eens de volgende vragen:

– Hoe sta je in het leven op dit moment?
– Hoe ervaar je dit?
– Waar loop je tegenaan?

Wie maar doorgaat loopt de kans de eigen grenzen te overschrijden. Neem jezelf
serieus en ga aan de slag.

Samen jouw route kaart

  1. StevigZacht start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is
    belangrijk om een klik te hebben met je coach en het vertrouwen te hebben in
    de aanpak.
  2. We bespreken waar jouw reis naartoe zal gaan en hoe we jouw reis samen
    vorm gaan geven.
  3. Hiervan ontvang je een kostenindicatie, samen maken we de tijdsplanning.

Wat biedt StevigZacht?

Wat zijn jouw waardes en hoe kun jij naar jouw waardes gaan leven? Als je dit weet dan kun je makkelijker keuzes maken in je leven.

Tijdens jouw reis gaan we aan de slag met het herkennen van vaste patronen. Je leert deze te erkennen en accepteren. Je gaat oefenen in het dagelijks leven zodat je ook na onze samenwerking blijvend de regie op je eigen leven pakt.

 

Zij gingen u voor

“Wilma’s opdrachten en speelse oefeningen hielpen mij om buiten de geijkte paden te denken. Dat leverde mij verrassende inzichten op.”

“Wilma stelt pittige vragen en zet een denkproces in gang. Na de coaching gaat het denkproces door. Ik kan vooruit en heb weer zin in het leven.”

“Wilma haalt mij uit mijn tunnelvisie en denkt in het belang van mij en de werkgever. Ze komt snel tot de essentie en heeft me met enthousiasme en gedrevenheid begeleidt. Na een moeilijke periode, doe ik nu weer elke dag met veel plezier mijn
werk.”