Over Wilma Wajon

The only way to do great work is to love what you do

Mensen weer laten schitteren in hun werk. Hen laten ontdekken waar ze goed in zijn, waar hun talenten liggen. Dat is waarom ik in 2016 StevigZacht oprichtte.

Ik ben Wilma Wajon. Met van nature een gezonde belangstelling voor mensen en hun drijfveren. Waarom doe je wat je doet? Niet voor niets werkte ik jaren als HR Adviseur bij grote organisaties. Mijn hart ligt bij Human Resources, loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling. Voor zowel individuele werknemers, als teams of directies.

Met StevigZacht richt ik mij op zowel werknemers als werkgevers. ‘Great work’ is uiteindelijk wat beide partijen graag willen. De uitgangspunten van het systemisch werken en de inzichten op het gebied van holistische mensbenadering vormen de rode draad in mijn werk. 

Daarbij staat StevigZacht voor mijn wijze van coachen: enerzijds doortastend, anderzijds met een warme menselijke benadering. En dat laatste is belangrijk. Omdat het alleen in een vertrouwde sfeer lukt om inzicht te krijgen. In jouw drijfveren en jouw diepere motivatie. Samen gaan we op pad. Jij als ontdekker, ik als gids. Leer ‘Over leven in plaats van overleven!`door te luisteren naar wat voor jou belangrijk is.

Met openhartige en vertrouwelijke gesprekken. Confronterend, maar goudeerlijk. Respectvol en integer.

En trouw aan mijn eigen opvatting: ga vooral doen waar je goed in bent. Ontwikkel je talenten. Zo komen de oplossingen in zicht, voor zowel de werkgever als de werknemer.