Loopbaan begeleiding

Jij als regisseur van je eigen loopbaan

Een stressvolle baan, een druk gezin en ook nog een veeleisend sociaal leven? Je stelt hoge eisen aan jezelf en aan je omgeving. Je bent loyaal aan je werkgever, voelt je snel schuldig en je houdt elke dag vele ballen in de lucht.

Overbelasting ligt op de loer als je je grenzen niet bewaakt. Met als gevolg chronische vermoeidheid, stress, slapeloosheid of zelfs een burn-out. Herken jij de signalen?

Stel jezelf eens de volgende vragen:

– Doe ik waar ik goed in ben?
– Durf ik keuzes te maken?
– Haal ik eigenlijk nog voldoende plezier, energie en waardering?

Wie maar doorgaat loopt de kans de eigen grenzen te overschrijden.
Neem jezelf serieus en ga aan de slag.

Samen jouw route kaart

  1. StevigZacht start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is belangrijk om een klik te hebben met je coach en het vertrouwen te hebben in de aanpak.
  2. We bespreken waar jouw reis naartoe zal gaan en hoe we jouw reis samen vorm gaan geven.
  3. Hiervan ontvang je een kostenindicatie, samen maken we de tijdsplanning.

Wat biedt StevigZacht?

StevigZacht leert je ruimte voor jezelf in te nemen. Je grenzen te bewaken. En hoe je zelf de regie neemt over jouw leven en loopbaan. Je komt zelf tot inzichten in je talenten, mogelijkheden en kansen. Zo ontdek jij welk pad bij je past en hoe dat matcht binnen een organisatie.

Herbezinning onder deskundige begeleiding. Dat is StevigZacht.

 

Zij gingen u voor

“Wilma’s opdrachten en speelse oefeningen hielpen mij om buiten de geijkte paden te denken. Dat leverde mij verrassende inzichten op.”

“Wilma stelt pittige vragen en zet een denkproces in gang. Na de coaching gaat het denkproces door. Ik kan vooruit en heb weer zin in het leven.”

“Wilma haalt mij uit mijn tunnelvisie en denkt in het belang van mij en de werkgever. Ze komt snel tot de essentie en heeft me met enthousiasme en gedrevenheid begeleidt. Na een moeilijke periode, doe ik nu weer elke dag met veel plezier mijn
werk.”